Америка заяви, че ще има последствия за Русия, ако почине в

...
Америка заяви, че ще има последствия за Русия, ако почине в
Коментари Харесай

САЩ се наостри срещу Русия: Да внимават Навални да не почине в затвора

Америка съобщи, че ще има последици за Русия, в случай че почине в пандиза . Това заяви съветникът на президентът на Съединени американски щати по националната сигурност Джейк Съливан в ефира на CNN, осведоми ТАСС. По думите му, американската страна " е уведомила съветските управляващи, че те носят отговорност за всичко, което се случва с Навални в ареста , и те ще носят отговорност от интернационалната общественост ".
" По отношение на съответни ограничения, които бихме могли да предприемем, обмисляме доста разнообразни способи да ги накараме да си платят, на този стадий няма да приказвам за тях обществено, само че казахме, че ще има последици, в случай че Навални почине ", добави съветникът на американският водач. По-рано съветското външно министерство съобщи, че безапелационните претенции на редица страни против Русия, както и акцията към обстановката с Навални в медиите, са ориентирани извънредно към дестабилизиране на политическата обстановка в страната .
 Навални може да почине „ всеки миг “, настояват лекари Навални може да почине „ всеки миг “, настояват лекари
Затвореният критик на Кремъл Алексей Навални рискува да получи сърдечен арест „ всяки миг “ и да почине, защото здравето...
Припомняме, че Алексй Навални е осъждат два пъти условно. Той бе разгласен за търсене. Задържан е на 17-ти януари на летище Шереметиево. Съдът в Химки остави Навални в ареста. На 2-ри февруари съдът реши да размени условната му присъда с ефикасна. Навални излежава присъда си във Владимирска област. На 5-ти април той е изместен в здравното звено на пандиза със признаци на остра респираторна зараза , открита при плануван медицински обзор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР